Viktigt att täcka över brunnen

När man bor i hus så är det inte ovanligt att det finns både en och flera brunnar av olika slag. Som här hos oss. Vi har dels en brunn för vatten, som är in i huset, sedan har vi en avloppsbrunn samt att vi har en sån gammal brunn som man hämtade vatten ute i förr. Har man små barn kan dessa brunnar vara farliga. Särskilt om man inte täcker över dem eller sätter lock eller annat på dem. Det är därmed bra att satsa på fallskydd brunn för alla brunnar man har. Det gäller att ha bra lock med, som inte barn själva kan lyckas öppna. För kan de öppna dem så är det inte så bra, då de kan falla i på grund av det.

Skydda era barn

Idag finns det nämligen en massa brunnar som är just allt för enkla för barn att kunna öppna på egen hand, även om de har lock på sig så att säga. Samma sak om det är lock som inte stängts ordentligt efter slamsugning eller andra saker. Om man då satsar på att ha fallskydd brunn så förhindrar det att barn så väl som djur kan trilla ner i dessa brunnar. 

Allt för många olyckor händer just med brunnar. Det kan göra att den som ramlar i dels skadar sig fysiskt, men även psykiskt. Så det är bra att förhindra detta genom att satsa på bra fallskydd för brunnarna. Det har i alla fall vi gjort!

 

28 Sep 2019