Vi skaffar nya stolar

Så svårt det är att välja stolar. Dels ska de kännas rätt att sitta i, sedan ska de passa vår familj och vår stil. Vi har letat och letat, men inte nöjt oss. Nu äntligen har vi hittat rätta stolarna. Vi hittade läderstolar på Wegot.se och de ser bra ut. Vi ska prova dem nu en vecka och åker med dem om de inte passar. Det är ju öppet köp i en vecka.

Wegot i Malmö

Den här möbelaffären finns i Malmö, men har stort sortiment på nätet. De har alltid fri frakt och prisgaranti, vilket innebär att hittar du samma produkt billigare än det du har gett för samma möbel får du det till det lägsta priset. Wegot kan gott och väl konkurrera med en småländsk möbelaffär med platta paket vad gäller priser, och ännu mer vad gäller kvaliteten på möblerna. Och det är alltid fräscht med uppstickare, även om de inte har lika stort sortiment som det andra möbelföretaget. De har även väldigt fina kaminer, en del för etanol andra med kemiska vedträn.

Gillar jordiska pasteller

Jag gillar de jordiska pastellerna som nu är en riktig inredningstrend, som sandbrunt, gammelrosa, korallrött i kuddar, filtar, mattor och lampor. En annan trend är silverföremål. Förut samlade vi in alla prydnadssakerna i skåp. Nu tar vi fram dem igen. Just metall är inne i olika föremål och detaljer i inredningar. Det får gärna vara lyxbetonat, gör inget om det till och med är tacky. Så bre på, det gör andra med!

18 Sep 2017