Vackert med kristallkrona

Något jag alltid gillat i lampväg, det är kristallkronor. Helst sådana stora, pampiga, som kräver enorm takhöjd. Dock har jag aldrig bott på ett ställe där en stor kristallkrona fått plats. Men, det finns ju även mindre varianter att satsa på, som tur är. En kristallkrona passar bra att ha i nästan alla rum, beroende på vad för typ man väljer att köpa. En gång såg jag till och med en som hade en sådan i sitt badrum, det var lite coolt. Jag har inte någon kristallkrona, än, men funderar på att köpa en. Den vill jag i såfall ha i min hall. För där skulle det passa bra med den.

Kul inreda med lampor

Att ha olika sorters belysning i alla rum, det är ofta vad olika artiklar handlar om när man söker på inreda med lampor. Men det jag gillar är att hitta udda modeller av lampor, med snygga skärmar eller annorlunda lampfötter och så vidare. Visst är det ett måste att satsa på det där med allmänljus, arbetsljus, stämningsljus och så vidare, men man måste även se till hur lamporna ser ut. Gärna blanda snygg taklampa med golvlampa, fönsterlampa, spottar och så vidare.

Jag köper en del lampor på loppis och gör om. Det gör att man kan få unika lampor. En kristallkrona kan man också köpa där, men ska nog gå till en butik för att hitta en som passar i min hall faktiskt.

15 Oct 2021