Uteväder

Alltså jag bara älskar att det de senaste dagarna har varit ett så fantastiskt vårväder ute! Nu börjar det märkas av att våren är här. Det är fjärilar, humlor, bin som surrar och det är vitsippor ute i backen! Det är underbart att kunna vara ute nu!

Våren och sommaren är ju den bästa tiden, just för att kan vara ute så mycket. Det är ju särskilt kul att ta med barnen ut då. Närmare sommaren så tänkte jag besöka ett vattenlekland. Cado Aqua är ett företag som tillverkar sådana. 

Nästa helg är det valborg och jag hoppas att vädret håller i sig! Det är ju nu i år man har möjlighet igen att vara med och fira det gemensamt.

Ska bli skönt med sommaren

Hur härlig våren ändå är så får jag lov att säga att nu längtar jag verkligen efter sommaren! Att kunna njuta av soligt väder, eller ja förhoppningsvis, man vet ju aldrig med den svenska sommaren! Men har vi tur så blir det ju lika fint som förra året.

Har ännu inte planerat in sommarens semester, mer än vilka datum det ska vara. Men det lutar ju att hitta på en massa skoj med barnen samt även satsa på att fixa med trädgården. Tror banne mig även att jag ska köpa en hängmatta i år. Det så att jag har en plats att kunna koppla av på ibland. Det är ju inte fel. 

4 Jul 2022