Utan badrum

Det är fullständig kaos här hemma. Eller, det känns i alla fall så. Vi har bestämt oss för att helrenovera badrummet och utöver vårt badrum har vi bara en liten gästtoalett. Min man har dessutom bestämt att han ska renovera badrummet själv, med hjälp av en kompis som "kan lite" om VVS. Det hela känns ganska riskabelt, tycker jag. Men, jag är ingen partypooper så jag låter dem hålla på och håller alla tummar jag kan få tag på. I sanningens namn så blir det ju väldigt mycket billigare såhär, särskilt eftersom det finns butiker som billigtvvs.se m.fl.

Vi duschar på gymmet

Att leva utan badrum under oöverskådlig tid (för vem vet när detta projekt blir klart) är en utmaning. Vår gästtoalett har ingen dusch och det är januari månad. Jag och maken duschar på gymmet och barnen får ett bad hemma hos mina föräldrar en gång i veckan, haha. Det går ju, men det är ganska jobbigt.

Klassiskt-tropiskt/bohemiskt

Jag har spenderat hur många timmar som helst på Pinterest för att söka inspiration till vårt nya badrum och idéerna är oräkneliga. Det svåra är sällan att hitta idéer, utan att hålla sig till en. Jag älskar pampiga badrum, men också bohemiska. Vissa stilar kan man som tur är kombinera. Sedan måste man ju se till så att stilen matchar övriga hemmet någotsånär. 

Det blir nog en klassisk grund med inslag av tropikerna (gröna växter och bambudetaljer), man kanske kan säga lite 30-talsstil? Jaja, den som lever får se hur det blir i slutänden, haha!

5 Feb 2019