Ta hjälp med marknadsföring!

Jag har precis startat mitt egna företag och jag vet att jag är bra på det jag gör. Eftersom jag vet vad jag är bra på, vet jag också vad jag inte är bra på. Det brukar nämligen höra ihop. Vet man det ena vet man oftast det andra också. Så, jag vet att jag inte är bra på marknadsföring. Jag vet inte hur man gör reklam, eller hur man ska tänka, var man ska göra reklam, eller hur man ska formulera mig. Därför har jag bestämt mig för att ta hjälp av en firma som faktiskt kan sådant. Tur att det finns!

Tross finns i Jönköping

Det finns en bra kommunikations- och reklambyrå här i Jönköping som kan detta med reklam och marknadsföring på internet. De lovar att de kan göra mer än bara reklam utan kan vara en partner som gör vissa marknadsföringstjänster när jag behöver dem. Åtminstone i början är det viktigt att få in klienter.

Har bra priser

De har bra priser, som alltid går att diskutera. De anpassar sig till sina kunder och vet att inte kräva för höga priser. Det viktiga för dem är att de får nöjda kunder, vilket är helt rätt inställning, i alla fall för min del. Det är svårt att veta hur det kommer att bli innan man har genomfört en marknadsföringskampanj. Då tycker jag att de ska få betalt efter vad de har uppnått. Oftast vet de också själva vad som betalar sig mest. Det kommer att bli så spännande att se vad de kommer att kunna göra för mitt företag!

16 Aug 2017