Ordna ett roligt kalas

Något jag har märkt är att kalas, det är inte bara och bara verkar det som längre. Det har blivit hypat att ha det bästa kalaset, det dyraste, det mest spännande. I alla fall om jag ser på mina vänner och deras barn och deras barns kompisar. Det ska vara bokat lekland, clowner, simhallar, hoppborgar med mera. När man själv var liten så räckte det att bjuda hem klasskamraterna på korv med bröd och lite tårta och kanske ett par lekar. Jag tycker inte att man ska behöva ruinera sig för att ordna kalas. Dock kan man göra sitt hemmakalas lite roligare, genom att kolla in Bergamunken. På deras sida kan man hyra popcornmaskin Stockholm samt en massa annat kul.

Det behöver inte bli så dyrt

Genom att hyra en popcornmaskin eller en glassmaskin eller en sockervaddsmaskin, så kan man ha det lite extra bra på kalaset utan att behöva köpa dessa saker själv. Om man skulle köpa hem alla de sakerna själv så kan det lätt bli dyrt samt att man kanske inte använder det så ofta som man tänkt. Men att det då går att hyra är ju bra.

Ordna det kalas ditt barn vill ha

Ju mindre barnen är, desto mer får man själv bestämma. När de blir äldre kan du prata med dem och se vad de önskar att ha på sitt kalas. Var tydlig med att det finns en budget att gå efter om det är så att det är ett måste.

23 Aug 2018