Kul prylar till oss alla

Jag satt och surfade runt lite på nätet häromdagen, för att köpa en ny åtelkamera till min man. Han gillar ju att vara i skog och mark och att studera djur via en åtelkamera. Den han haft tidigare har blivit skadad, så tyckte det var dags att köpa en ny nu. Jag hittade en sida, som heter Prylstaden.se. På denna sida fanns det ju en massa kul, inte bara för mannen, utan Prylstaden har kul saker för alla i familjen. Denna webbutik har det mesta man kan tänka sig, som passar både vuxna och barn. En sak jag hittade var bland annat radiostyrda leksaker, som jag beställde till barnen.

Lite kul saker till mig själv

Jag hittade även andra saker på Prylstaden, som passade mig perfekt. Bland annat lite prydnadssaker till trädgården. Jag gillar ju att pyssla i min trädgård och att då även dekorera den med kul prylar, eller fina saker. Köpte bland annat en solcellslykta och så små dekorationssvampar som var så söta.

Presenter bara för att

I vår familj så ger vi varandra presenter lite då och då, inte bara när det är födelsedagar eller jul. Barnen gör egna saker de ger bort till oss och vi köper kul saker till dem ibland. Tror det är viktigt att man visar varandra uppskattning i familjen. Det behöver inte alltid vara prylar heller för den delen, utan kan vara något man bara gör för varandra så att säga.

 

22 May 2018