Inte fel att ha städhjälp

Länge var jag väldigt anti detta med att anlita städhjälp. Att låta en okänd person komma in i mitt hem och ta hand om min röra, det kändes lite olustigt. Men, jag har ändrat mig! Det efter att jag fick en provstädning i present av en nära vän. Hon visste hur mycket jag hade att göra annars och att städningen fått stryka på foten så att säga. Så hon bokade städhjälp åt mig, för en gång. Det är nog sjutton en av de bästa presenterna jag fått någonsin. Så skinande rent det blev och så fort det gick. Efter det, så kände jag att jag ville testa att ha det en gång varannan vecka, för att se hur det kändes. Och det kändes bra! 

Skönt få tid över till annat

Att städa upptar ju en hel del tid, som man med städhjälp kan lägga på annat. Nu slipper jag inte att städa helt och hållet. Jag tar ju fortfarande hand om att plocka upp barnens leksaker och annat samt att diskning och tvätta är ju kvar för mig. Men det gör inte så mycket, för dessa moment tar inte så mycket tid. I alla fall inte som dammsugning och moppning och såna saker.

Nästa sak jag ska testa att städfirman får göra, det är att putsa mina fönster. För det är urbota trist och jag är inte så bra på det heller, så ska testa det som en tilläggstjänst tänkte jag!

7 Nov 2021