Inred din balkong på smart sätt

En del har stora uteplatser att kunna inreda, andra har bara en liten balkong. Dock går det att göra mycket med en balkong, trots att de oftast har en liten yta. Det gäller bara att anpassa dina utemöbler och annat efter hur mycket yta du har att röra dig med. Ett litet cafébord kan vara ett bra alternativ till den lilla balkongen till exempel. Sen är det även bra att anpassa det efter vad du vill använda din balkong till. Det styr sedan vad du ska inreda med på den. Ska du använda den för att dricka ditt morgonkaffe på eller sola dig? Eller ska det vara en oas att slappa på om sommaren?

Smarta tips för balkongen

När du ska inreda din balkong, tänk multifuntionellt. Det genom att använda dig av möbler som har flera funktioner. En del sittmöbler har bra förvaring till exempel,  pallar och stolar går även ha som bord och så vidare. På en balkong kan du även ha växter om du vill, det gör det mysigare och mer hemtrevligt. Om du har liten balkong, nyttja väggarna och balkongräcke!

Se även till att ha en bra yta för förvaring på balkongen om möjligt. Samt se också till att skapa en mysig atmosfär med hjälp av belysning. Du kan även ha en del textiler, som filtar, plädar och annat, samt även en matta på balkongens golv. Sätt gärna upp ett insynsskydd med, så att du kan sitta ifred vid ditt cafébord.

24 Oct 2021