Haft en fantastisk jul

Igår var det då julafton. Får säga att det var en mysig dag, med familjen. Vi hade bjudit hem lite släkt och vänner på förmiddagen för att äta julmat tillsammans. Sedan så på eftermiddagen så åkte några och några var kvar för Kalle Anka och för att umgås. Tomten kom givetvis hem till oss där på kvällen. Våra barn blev glada för sina julklappar och de var faktiskt på gott humör hela dagen och kvällen. Även jag måste varit snäll, fick flera julklappar. Bland annat fick jag presentkort på fransförlängning i Göteborg. Det var bra med för jag kan själv gå ut via ett bokningssystem på nätet och boka in den dagen jag vill göra det. 

Festligheter på nyår

Nästa etapp i december här är ju nyår. Vi ska ställa till med en lite mindre fest. Det är några av våra närmaste vänner med sina barn. Så det är en barnvänlig fest så att säga. Har bestämt att det ska bjudas på buffé. Enklare än att jag ska behöva stå i köket halva nyårsafton. Bara duka fram allt, som man har lagat i förväg. Tänkte ett tag köpa allt klart, men tänkte sen att asch, rätt lätt att laga buffémat på egen hand.

Sedan kommer ju januari och då är det inte långt kvar tills att vi åker på semester som jag skrev om tidigare. Det ska bli riktigt skönt att komma iväg tillsammans med familjen och njuta av värme!

25 Dec 2019