Få till en effektivare städning

Ni vet när man har små barn, så är det inte så lätt att hela tiden ha det städat och snyggt omkring sig. Det kommer fram grejer hela tiden, mat ramlar på golvet och det kladddas hit och dit. Jag känner att jag måste börja effektivisera min städning lite mer. Har läst lite på en städblogg för att få lite bra tips på hur jag ska gå tillväga.Det är inte fel att hitta lite tips. Visst jag vet hur man bör städa, att det ska dammas innan dammsugning, dammsugas innan våttorkning och så vidare. Men bra tips kan man alltid ta till sig.

Kanske ska anlita nån istället?

En tanke jag har haft är att faktiskt inte städa själv, inte allt i alla fall. Det vore skönt att få hjälp med det. Kanske man ska anlita städhjälp? Det är ju många som gör det idag och det ska visst inte vara så dyrt. Så det kanske kan vara värt det? Man får ju en massa tid över till annat. Som att vara med barnen. Men jag vet inte, kanske ska avvakta?

Storstäda inför jul

Nu är det ju över 3 månader kvar till jul men kan inte hjälpa jag tänker på denna högtid ändå, det är en av mina favoriter. I år ska massa släktingar komma hit och då är det bra att se till att allt är storstädat och det ordentligt. Så det måste jag planera in att göra!

15 Sep 2018