Sulky för olika åldrar

Det här är en utmärkt sulky för alla som har barn i olika åldrar. Den är inte lika bred som andra barnvagnar med syskonsits, som jag har sett tidigare. Vi som familj behöver en som går genom dörrarna. Man vill inte fastna i en entrédörr när det kommer folk bakifrån som ska genom dörren. Vi behövde också en sulky som man snabbt kunde fälla ihop. Med alla resor som vi gör och behöver ha med sulkyn måste den gå att transportera på flyget. Sedan fungerar den som andra syskonvagnar, att den ena kan sitta medan den andra sover. Det finns plats för en syskonrullbräda och den är lätt att skuffa. En annan fördel är att den har en avlastningskorg nertill, som jag faktiskt hade önskat vore större.

Pyret & Snäckan har mycket för barn

Jag har märkt att Pyret och Snäckan har fler saker för barn, som skötbord, barnmöbler (en underbar liten fåtölj för vår lilla tjej), garderober med mera. Jag gillar ju tidlösa möbler som vi även kan använda efter att blöjåldern är över, möbler som barnen kan växa med. Vi får se hur det går med den saken. Man vill ju inte köpa allt nytt igen, bara för att barnet har vuxit upp och vill ha ett komplett nytt rum.

Finns joggingvagnar också

De har joggingvagnar också. Är riktigt sugen att skaffa en sådan. När båda barnen sover skulle man vilja ta en joggingtur i skogen. De är så bra, flyter på bra och känns inte tunga att hålla i. Snart blir det att dra på joggingskorna!

13 Aug 2017