Använd färska blommor för att förbättra din inredning

Blomsterarrangemang behöver inte vara komplicerade eller professionellt arrangerade. Du skulle bli förvånad över hur lätt det är att förvandla ditt hem med vackra blomsterarrangemang (med lite expertkunskap!). Här är några av våra viktigaste tips för att skapa vackra arrangemang med blommor.

Komplettera din inredning med blommor

Dina blomsterarrangemang ska stämma överens med din heminredning, inte konkurrera med den. Det finns inget behov av stora, utsmyckade vaser med blommor om din hemstyling är elegant och enkel. Ibland kan även de enklaste blomsterarrangemangen göra stor skillnad. Om din hemstyling är modern och diskret, välj eleganta blommor med orkidéer.

Kom också ihåg att blommor inte bara bör vara för ditt köksbord eller entréväg. Använd små buketter i komplimenterande nyanser på bokhyllor, i ditt badrum och andra skrymslen i hemmet för en touch av färg. 

Arbeta med ditt färgschema

Färska blommor är ett fantastiskt sätt att injicera färg i ditt hem, men de måste stämma överens med ditt befintliga färgschema. Om du har många ljusa möbler, välj en nyckelfärg för dina blommor. Alternativt, om ditt hem har en mycket minimal färgpalett, kan ett ljust utbrott av blommor tillföra värme och energi.

Våga testa evighetsrosor

Ett sätt att ha färska blommor, fast ändå inte, det är att använda dig av evighets rosor. Dessa blommor har helt enkelt konserverats för att hålla, i flera år!

Helt vitt är alltid okej

När du är osäker kan du aldrig gå fel med ett helvitt blomarrangemang! Färska, rena och avkopplande, vita blommor är alltid trendiga och kan sättas igång med en mängd glänsande grönska.

22 May 2023