Vi skaffar nya stolar

 

 

Allting har fallit på plats för mig och ibland nästan nyper jag mig i armen för att kolla så att det inte är en dröm. Jag har gift mig med mitt livs stora kärlek och att få vara med honom varje dag är inte bara lätt, det är alldeles underbart. Han är min vän och mitt stöd genom allt och vi har ofattbart kul ihop. Tillsammans har vi två fantastiska barn på 5 och 2 år. Jag har fått utbilda mig till det jag drömde om som liten och trivs fantastiskt på jobbet och med karriären som advokat i allmänhet. Nu bor vi dessutom i vårt drömhus och jag får ägna mig åt heminredning som är en stor passion.

I denna blogg skriver jag om livet och vardagen med fokus på familj, barn, resor, heminredning och pyssel. Hoppas att du ska trivas!


 

Om Elin

Tidigare skrevs denna blogg av en tjej som heter Elin. Vill du fortsätta följa henne så kan du göra det på Instagram @elingabriellas.

Så svårt det är att välja stolar. Dels ska de kännas rätt att sitta i, sedan ska de passa vår familj och vår stil. Vi har letat och letat, men inte nöjt oss. Nu äntligen har vi hittat rätta stolarna. Vi hittade läderstolar på Wegot.se och de ser bra ut. Vi ska prova dem nu en vecka och åker med dem om de inte passar. Det är ju öppet köp i en vecka.

Wegot i Malmö

Den här möbelaffären finns i Malmö, men har stort sortiment på nätet. De har alltid fri frakt och prisgaranti, vilket innebär att hittar du samma produkt billigare än det du har gett för samma möbel får du det till det lägsta priset. Wegot kan gott och väl konkurrera med en småländsk möbelaffär med platta paket vad gäller priser, och ännu mer vad gäller kvaliteten på möblerna. Och det är alltid fräscht med uppstickare, även om de inte har lika stort sortiment som det andra möbelföretaget. De har även väldigt fina kaminer, en del för etanol andra med kemiska vedträn.

Gillar jordiska pasteller

Jag gillar de jordiska pastellerna som nu är en riktig inredningstrend, som sandbrunt, gammelrosa, korallrött i kuddar, filtar, mattor och lampor. En annan trend är silverföremål. Förut samlade vi in alla prydnadssakerna i skåp. Nu tar vi fram dem igen. Just metall är inne i olika föremål och detaljer i inredningar. Det får gärna vara lyxbetonat, gör inget om det till och med är tacky. Så bre på, det gör andra med!

18 sep 2017