Underbar fastighet på Mallis

 

 

Allting har fallit på plats för mig och ibland nästan nyper jag mig i armen för att kolla så att det inte är en dröm. Jag har gift mig med mitt livs stora kärlek och att få vara med honom varje dag är inte bara lätt, det är alldeles underbart. Han är min vän och mitt stöd genom allt och vi har ofattbart kul ihop. Tillsammans har vi två fantastiska barn på 5 och 2 år. Jag har fått utbilda mig till det jag drömde om som liten och trivs fantastiskt på jobbet och med karriären som advokat i allmänhet. Nu bor vi dessutom i vårt drömhus och jag får ägna mig åt heminredning som är en stor passion.

I denna blogg skriver jag om livet och vardagen med fokus på familj, barn, resor, heminredning och pyssel. Hoppas att du ska trivas!


 

Om Elin

Tidigare skrevs denna blogg av en tjej som heter Elin. Vill du fortsätta följa henne så kan du göra det på Instagram @elingabriellas.

 

Vi har ett härligt ställe på "svenska" Mallorca, Mallis, som vi brukar säga. Det är en gåva på vår bröllpsdag från min svärfar. Han är glad i Mallis, det är vi med. På det sättet har vi möjlighet att träffa dem lite oftare, eftersom de bor där. Barnen behöver träffa sin farfar och farmor oftare än de gör nu. Så de köpte oss ett hus på Mallorca, och vi fick ett ställe att slappa på, det tackar vi inte nej till. Med renoveringar och allt, är det skönt att komma bort.

Det är ett till hem

Det har redan blivit som ett andra hem för oss, så många svenska som bor här. Barnen kan springa över och leka med de andra barnen, och de har lärt sig hitta till farmor och farfar. Jag är inte säker än om det är så bra att låta barnen springa fritt, men jag hoppas att det ska vara tryggt. Man vill ju inte att något ska hända dem här. Det är ändå ett annat land vi bor i, även om det är EU, men ändå. Det är trots allt inte Sverige. Jag vet inte om jag är hönsmamma, men jag är i alla fall medveten om att allt är annorlunda här. Man har ju läst om Madeleine och vad som hände i Portugal. Gud förbjude att något sådant skulle hända här. Med barnen. Min man tycker jag oroar mig i onödan, men jag oroar mig hellre för mycket än för lite. Kanske jag läser hemska nyheter för mycket. Jag ska försöka oroa mig mindre och njuta mer. Nu ska jag slappna av och läsa en trevlig bok som jag hittade i biblioteket. Jo de har sådana här!

17 jul 2017