Städa inte lätt

 

 

Allting har fallit på plats för mig och ibland nästan nyper jag mig i armen för att kolla så att det inte är en dröm. Jag har gift mig med mitt livs stora kärlek och att få vara med honom varje dag är inte bara lätt, det är alldeles underbart. Han är min vän och mitt stöd genom allt och vi har ofattbart kul ihop. Tillsammans har vi två fantastiska barn på 5 och 2 år. Jag har fått utbilda mig till det jag drömde om som liten och trivs fantastiskt på jobbet och med karriären som advokat i allmänhet. Nu bor vi dessutom i vårt drömhus och jag får ägna mig åt heminredning som är en stor passion.

I denna blogg skriver jag om livet och vardagen med fokus på familj, barn, resor, heminredning och pyssel. Hoppas att du ska trivas!


 

Om Elin

Tidigare skrevs denna blogg av en tjej som heter Elin. Vill du fortsätta följa henne så kan du göra det på Instagram @elingabriellas.

Tänk att det ska vara en konst att städa. Det låter ju så lätt att städa men är inte det. Vilka medel ska man välja. Om man hittar en fläck på väggen, ska man då ta Ajax, vanligt diskmedel, såpa, eller? Likaså om man hittar en fläck på skinnsoffan, vad ska man ta bort det med? Min mamma hade vetat om det, men henne kan jag ju inte ringa för minsta lilla fläck. Med småbarn blir det många fläckar och det skulle bli många och långa samtal. Tur då att jag hittade en site på nätet som handlar om allt om städ.

Här får man tips och råd

På siten Allt om städ får du råd och tips om hur man kan göra när man behöver städa. Där finns också tips på vilka tjänster som ingår i RUT-avdragen. Det är bra att få det klargjort, eftersom det är lite oklart vad man kan göra avdrag på. På vardagarna är jag mer eller mindre tvungen att anlita en hel del hushållsnära tjänster, som barnhämtning, städning och så vidare, men nu, under sommaren när livet inte ä lika hektiskt, kan det vara bra att helt enkelt veta hur man gör när jag själv ska städa hemma.

Sommar är familjetid

Det är så skönt att ta tid för familjen under sommaren. Vi passar alltid på att ha kvalificerad tid med våra barn. Då får de all den tid de behöver med oss föräldrar. Vi gör roliga saker med dem. De får vara utomlands, vi är alla lediga och vi ägnar oss bara åt våra barn. Däremellan är det så mycket annat som händer, men sommar är familjetid. Hoppas du njuter, du med!

1 aug 2017