När vardagspusslet inte går ihop

 

 

Allting har fallit på plats för mig och ibland nästan nyper jag mig i armen för att kolla så att det inte är en dröm. Jag har gift mig med mitt livs stora kärlek och att få vara med honom varje dag är inte bara lätt, det är alldeles underbart. Han är min vän och mitt stöd genom allt och vi har ofattbart kul ihop. Tillsammans har vi två fantastiska barn på 5 och 2 år. Jag har fått utbilda mig till det jag drömde om som liten och trivs fantastiskt på jobbet och med karriären som advokat i allmänhet. Nu bor vi dessutom i vårt drömhus och jag får ägna mig åt heminredning som är en stor passion.

I denna blogg skriver jag om livet och vardagen med fokus på familj, barn, resor, heminredning och pyssel. Hoppas att du ska trivas!


 

Om Elin

Tidigare skrevs denna blogg av en tjej som heter Elin. Vill du fortsätta följa henne så kan du göra det på Instagram @elingabriellas.

Känner du igen dig? Det är så de flesta lever, med ett pussel som ska gå ihop så gott som dagligen. Det är fantastiskt att ha barn, det är det bästa som jag har varit med om i alla fall, men eftersom båda föräldrarna ska arbeta, så är det ju i Sverige och i de Nordiska länderna, måste barnen ha någonstans att ta vägen. Som tur är det finns det helt underbar personal på våra förskolor som verkligen gör ett otroligt jobb och som är hur pedagogiska som helst. Då jag hämtar barnen på dagis, eller på skolan, får jag hem nöjda och glada barn, som berättar om allt roligt de har gjort på dagarna. När de kommer hem är de harmoniska, hungriga och vill så gärna gå och lägga sig.

Städa är något få hinner med

Både då det gäller flyttstädning i Stockholm och hemstädning i Stockholm kan man få kvalificerad hjälp. Med RUT-avdraget är det också ännu mer förmånligt. Då känner jag att jag både bidrar till att andra får arbete, samtidigt som jag slipper ytterligare ett moment som vi, som familj måste vi måste planera in. Det är ett moment mindre om man får städningen av någon annan. Det är guld värt. Vår firma heter Städenergi, och de är verkligen det de heter. Som tur är vi alla olika. Alla kan inte gilla att städa, och för många nyinflyttade kan städning vara det enda de kan göra innan de har lärt sig språket. Då tycker jag att det är moraliskt riktigt att anlita sådana firmor. Anlitar man ett och samma företag lär man känna dem, och de lär känna sina kunder, vilket gör att man till och med vågar ge dem en extra nyckel. Då är det städat när vi kommer hem.

16 sep 2017