Tänker starta eget

 

 

Allting har fallit på plats för mig och ibland nästan nyper jag mig i armen för att kolla så att det inte är en dröm. Jag har gift mig med mitt livs stora kärlek och att få vara med honom varje dag är inte bara lätt, det är alldeles underbart. Han är min vän och mitt stöd genom allt och vi har ofattbart kul ihop. Tillsammans har vi två fantastiska barn på 5 och 2 år. Jag har fått utbilda mig till det jag drömde om som liten och trivs fantastiskt på jobbet och med karriären som advokat i allmänhet. Nu bor vi dessutom i vårt drömhus och jag får ägna mig åt heminredning som är en stor passion.

I denna blogg skriver jag om livet och vardagen med fokus på familj, barn, resor, heminredning och pyssel. Hoppas att du ska trivas!


 

Om Elin

Tidigare skrevs denna blogg av en tjej som heter Elin. Vill du fortsätta följa henne så kan du göra det på Instagram @elingabriellas.

Äntligen ska jag komma igång med att starta egen firma. Jag har varit på väg så länge nu, och vägt för- och nackdelar mot varandra. Jag har ältat och ältat ideérna mot varandra och inte fått tummen ur - förrän nu! Så nu har jag hittat en lokal för mitt kontor, en ståndsmässig lokal som andas tyngd, lyx, resurser och nu ska jag möblera kontoret. Jag har hittat fina, italienska möbler som precis avspeglar det jag vill.

Morekontor för italienska möbler

Jag har hittat så bra, ergonomiska kontorsstolar som kommer att bli så fina i mitt kontor. Jag kommer behöva fyra, eller fem stolar och har fått hem en kontorsstol som jag kan få provsitta i medan jag funderar. Så nu funderar jag på denna kontorsstol. Vad tycker ni? Är det bättre med en svart, eller ska jag ta en naturvit/beige? Den är mycket bekväm och känns bra för ryggen.

Snart kan vi ha ett stort kontor

Jag har skaffat mig en växeltelefonist och sekreterare, administratör i en och samma person. Det är så bra och något jag behöver; någon som tar koll på mig och mina tider. Sedan letar jag efter en associative advokat, som kan dela på uppdragen med mig, och ytterligare praktikanter och trainees. Sedan får vi se, hur vi gör när vi växer. Det ska bli så kul detta!

8 aug 2017